Cookies management by TermsFeed Generator

Infolinka: +420 775 696 171

Reference

SOFT

11.01.2024

Dobrý den. Děkujeme za zprostředkování prodeje bytu. Jednání makléřky Šárky Wittichové bylo na profesionální úrovni a splnilo mé očekáváni jak o průběhu, tak i výběrem kupujícího.

Přeji mnoho úspěchů v další práci.

 

 

Ing. Ivo Jasinský

AMADO s.r.o., Vítkovická 12, 702 00 Ostrava

Tel.: +420 602 514 020

020

SOFT

14.11.2023

Tímto bych chtěla poděkovat paní Monice Obert za opravdu rychlé a profesionální zprostředkování prodeje našeho bytu. V době výrazného poklesu poptávky, byla paní Obert schopna najít kupce během 3 týdnů a za velice příznivou cenu. Byli jsme s její prací nadmíru spokojeni a určitě můžeme její práci s čistým svědomím vřele doporučit. Děkujeme a přejeme další podobné úspěchy. Markovi.

12.09.2023

Paní Hrůzová,

děkuji za hladký průběh našich obchodů...., že se dílo podařilo dotáhnout do zdárného konce, to je hlavně vaše zásluha. Mnohokrát děkujeme, přejeme Vám hodně zdraví a spokojených klientů, jako jsme my.

Marie a Svaťa Válkovi

SOFT

29.08.2023

Touto cestou bych chtěla vyzdvihnout profesionální přístup paní makléřky Renaty Hrůzové, která zastupuje své klienty na Novojičínsku. I když se jednalo o komplikovanější prodej bytu, paní makléřka měla vše do detailu naplánováno a připraveno. Byla velice spolehlivá a pečlivá. Vše na čem jsme se domluvili splnila. Komunikace s ní byla velice příjemná, kdykoliv jsem se na ní mohla obrátit s dotazy, na které ochotně odpovídala. Mohu jen doporučit.
Markéta Hodslavská

23.02.2023

Paní makléřku Moniku Obert mi doporučili mí známí, kteří byli s její prací při prodeji nemovitosti maximálně spokojeni. Také já ji mohu vřele doporučit, je naprostý profesionál ve svém oboru má dokonalý přehled na trhu s nemovitostmi a její jednání je na profesionální úrovni navíc s lidským přístupem. Ani jsem nečekala, že v době "stagnace na realitním trhu" mi tak rychle zajistí kupujícího za nejvyšší možnou cenu.

Marcela Zicháčková 
Šenov u Nového Jičína

21.02.2023

Dobrý den, chtěli bychom poděkovat paní makléřce Monice Obert za profesionální zprostředkování prodeje a podporu při řešení témat, které se týkají realit. S pozdravem

Libor Kulišťák

30.10.2022

Rychlé a férové jednání. Přátelská atmosféra.

Adam Dorazil

29.09.2022

Chtěla bych poděkovat paní makléřce Monice Obert za profesionální zprostředkování prodeje bytu v Praze, který byl zatížen právními problémy, které vyřešila k naší spokojenosti. Byla vždy vstřícná a ochotně nám vyřešila spoustu problémů. Dělá skvěle svoji práci a mohu jen doporučit. Děkujeme za vše.

Marie Čermáková

26.09.2022

Dobrý den, touto cestou bych chtěla poděkovat paní Monice Obert za profesionální jednání a vyřešení velice odborným,ale i lidským přístupem v prodeji mé nemovitosti.

Iveta Šajtarová 

 

03.07.2022

V závěru roku 2012 jsme společně s manželkou rozhodli prodat náš byt v osobním vlastnictví v Místku. Při rozhodování o způsobu prodeje jsme dali přednost službám realitní kanceláře před individuálním prodejem zájemci. V této souvislosti jsme se s požadavkem služeb spojených s prodejem bytu obrátili na RK CLARIS. Svoji volby jsme nelitovali. Ve velmi krátké době nás navštívila realitní makléřka p. Radka Pavelková se kterou jsme projednali v nabízeném bytě podmínky prodeje včetně ceny. Téměř okamžitě byla nabídka vyvěšena na stránkách RK CLARIS a prodej se uskutečnil ve velmi krátkém čase. S vedoucí pobočky p. Bronislavou Jalůvkovou jsme následně projednali administrativní záležitosti a tím naše „fungování“ při prodeji bylo ukončeno. Úhrada kupní ceny byla ze strany RK CLARIS provedena téměř obratem. Než nám sdělil kupující platbu za byt RK to jsme my již měli peníze na účtě!!! Zvlášť oceňujeme přístup obou pracovnic se kterými jsme jednali, které bez ohledu na pracovní dobu s námi ochotně spolupracovaly. Zejména oceňuji to, že v době prodeje jsem měl značné zdravotní problémy, zejména pohybové, které mi zmíněné pracovnice velmi ochotně pomohly překonat. RK CLARIS patří naše poděkování za služby spojené s bezproblémovým řešením prodeje bytu!

Ing. Petr a Viera Holinkovi

05.11.2021

Chtěla bych poděkovat panu makléři Petru Saganovi za profesionální přístup a příjemnou spolupráci při koupi nemovitosti. Vše probíhalo rychle a k mé spokojenosti. Vždy jsem se setkala se vstřícným jednáním a ochotou pomoci. Pana makléře Sagana mohu všem jen vřele doporučit.
Jitka Novotná

27.06.2021

Děkujeme Vám za bezproblémové zprostředkování prodeje bytu s garáží. Vše proběhlo k naší plné spokojenosti díky Vašemu velmi vstřícnému a profesionálnímu přístupu.

Luboš a Michaela Geistovi, Ostrava